Skip to main content

Mielen hyvinvoinnin kartoitus -palvelun käyttöehdot

Mielen hyvinvoinnin kartoitus on tuotemerkki, jonka kaikki oikeudet sisältöön omistaa Verve Terapia Oy. Sisällön kopiointi muuhun kuin omaan käyttöön on tekijäoikeuslain mukaisesti kielletty ilman kirjallisesti etukäteen annettua lupaa. Pidätämme oikeuden sisällön muuttamiseen ja päivittämiseen.

Palvelun käyttäjälle myönnetään maksua vastaan rajoitettu käyttöoikeus Mielen hyvinvoinnin kartoitus -palvelun sisältöön. Palveluun voi rekisteröityä vain täysi-ikäinen ja muutoin täysivaltainen luonnollinen henkilö. Hankkiessaan kartoituksen käyttäjä saa tunnukset, jotka ovat aktivointihetkestä lukien voimassa seitsemän (7) päivää. Rekisteröitymisen yhteydessä tulee antaa vaaditut rekisteröinti- ja maksutiedot, joiden avulla käyttäjä voidaan tunnistaa ja yksilöidä, sekä valita salasanalla suojattu yksilöllinen tunnus palvelun käyttämistä varten. Käyttäjätunnus ja salasana ovat käyttäjäkohtaisia, eikä palvelun käyttäjällä ole oikeutta jakaa kartoituksen sisältöä tai antaa tunnuksiaan ulkopuolisille henkilöille.

Mielen hyvinvoinnin kartoituksen käyttäjätietoja ei kerätä, analysoida tai jaeta muille kolmansille osapuolille kuin maksutoimenpiteen suorittamista varten. Maksupalveluntarjoaja on Stripe Inc. Yksilöimättömiä tietoja voidaan kerätä ohjelmiston kehittämiseen havaitun epäkohdan korjaamiseksi ja asiakaspalvelun parantamiseksi. Kerättyjä tietoja ei säilytetä, vaan ne tuhotaan asianmukaisella tavalla. Palvelun kulloinkin ajantasaisin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa www.mielenhyvinvoinninkartoitus.fi/tietosuojaseloste.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Psykoterapeutin vastaus toimitetaan rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen kolmen (3) arkipäivän kuluessa. Palveluntuottajalla on kuitenkin oikeus ottaa palvelu tilapäisesti pois käytöstä huollon, asennuksen, muutostyön, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun vastaavan syyn vuoksi ilman vahingonkorvausvastuuta. Verve Terapia Oy ei ole vastuussa mahdollisista verkkohäiriöistä tai palvelimen kaatumisesta palvelun käyttämisen aikana. Verve Terapia Oy sitoutuu reagoimaan edellä mainittuihin/teknisiin ongelmiin mahdollisimman pian, saatuaan tiedon niistä.

Verve Terapia Oy ei ole korvausvelvollinen palvelun käyttäjälle välittömästi tai välillisesti aiheutuneista haitoista tai kustannuksista. Korvausvelvollisuus rajoittuu aina korkeintaan Mielen hyvinvoinnin kartoituksesta maksettuun hintaan.

Palvelun käyttäjä hyväksyy, että palvelun peruuttamisoikeus poistuu, jos hän avaa tai käyttää palvelun tilaukseen kuuluvaa maksullista sisältöä.

Ottaessaan palvelun käyttöön, käyttäjä ymmärtää, ettei Mielen hyvinvoinnin kartoitus ole hoidollinen palvelu mielenterveyden ongelmiin, ja kartoituksen käyttäminen voi herättää voimakkaita tunteita ja kokemuksia käyttäjässä. Verve Terapia Oy ei ole vastuussa mahdollisesta jatkohoidosta eikä siihen liittyvistä kustannuksista.

 

 

Pidätämme oikeuden muuttaa Verve Terapian Mielen hyvinvoinnin kartoitus -palvelun™ käyttöehtoja.